1/6
WHAT

Festival design

WHERE

Delft

WHO

Technische Universiteit Delft

INTERNATIONAL FESTIVAL OF TECHNOLOGY

Het driedaagse festival op de campus van de TU Delft, International Festival of Technology, werd in 2018 voor het laatst georganiseerd. Aan deze afsluitende editie heb ik meegewerkt als Design Coordinator en Logistiek Coordinator. 

 

Mijn startpunt was een heldere verdeling van area's intekenen voor het festivalterrein, waarbij de verschillende technologie thema's werden verdeeld rondom de 'main area'. Om hier goed doorheen te kunnen navigeren was de vervolgstap een uniformiteit creëren voor de signing van het festival: een set benamingen met bijbehorend logo voor elke area van het festivalterrein. 

De toevoeging van een centraal punt in de 'main area' - een pop-up restaurant met bar, infopunt en festivalshop - gaf het terrein een echte festivalsfeer.

Het terrein was opgebouwd uit meerdere kenmerkende (ontwerp)elementen. Zowel op grote schaal (de entreepoort, hoge torens met signing, een romneyloods en andere overkappingen), op kleine schaal (gitterboxen als terugkerend element) als decoratie en andere details.

Den Haag, 2020

  • Instagram