1/8
WHAT

Event design

WHERE

TU Delft Campus

WHO

TEDxDelft

TEDXDELFT

'RE:LOAD'

Ook in 2019 zijn er weer waardevolle ideeën verspreidt vanuit TEDxDelft, (aangesloten bij) het internationale platform voor inspirators op het gebied van technologie, educatie en design. 

 

Dit jaar heb ik samen met mijn team het thema RE:load uiteengezet: ‘RE:think. RE:start. RE:evaluate the things you believe are determined. TEDxDelft RE:load reminds you that nothing is what it looks like and it challenges you to open your mind.’

 

Wederom ben ik op zoek gegaan naar innovatieve start-ups, creatieve kunstenaars, bijzondere bedrijven en andere wereldverbeteraars om het thema door het hele evenement heen te vlechten.

Om een beeld te geven: 

Illustratoren en dichters hebben de talks vastgelegd

zodat je een RE:cap momentje kon pakken, maar er was ook een letterlijke RE:cap naar de technologische ontwikkelingen in de vorm van een expositie van de Studieverzameling. Er kon gegamed worden met VR-brillen en samen met de Delftse E-Sports vereniging, of gedanst worden bij de silent disco voor de broodnodige RE:freshment. Daarnaast was er een RE:treat lounge waar onder andere relaxende massages konden worden ontvangen, robot Pepper je vriendelijk toesprak en je therapeutisch kon spelen met een digitale zandbak. 

Deze keer heb ik ook een aandeel gehad in het ontwerp van het podium, in samenwerking met Studio Convex en Slidebox, wat de beleving van het hele evenement echt compleet heeft gemaakt. 

Den Haag, 2020

  • Instagram