top of page
Festival design

INTERNATIONAL

FESTIVAL OF TECHNOLOGY

WIE

Technische Universiteit Delft

WAT

Festival ontwerp

WAAR

TU Delft Campus

Aan het einde van een collegejaar is het tijd voor een goed feestje! Tienduizend studenten, Delftenaren, alumni, werkenden en ander publiek hebben drie dagen lang op de campus genoten: live muziek op drie verschillende podia, (zelfgebrouwen) bier, Quantum Escape Room, top chef’s food, ontdekkingstochten over de campus, massages van robots, 3D pacman, lasergamen, plastic cups omvormen tot souvenir, auto’s crashen in VR.. en zo door. 

 

Anders dan andere jaren heb ik het IFOT deze keer een ‘main area’ gegeven, een centraal punt met een pop-up restaurant, bar, een infopunt en een festivalshop. Het begin van de echte festivalsfeer. 

 

Het omliggende festivalterrein heb ik onderverdeeld in verschillende area’s, elke area een eigen karakteristiek ontwerp. Het uitgebreide en diverse programma is hierdoor helemaal tot z’n recht gekomen. 

Natuurlijk willen de festivalbezoekers dat ene optreden van Weval en de Escape Room ook kunnen vinden, dus ik heb het festival een heldere signing aangemeten: voor elke area een naam met een bijbehorend logo. 

 

Het festivalontwerp bestaat uit allemaal laagjes, van groot naar klein. Van grote schaal (een entreepoort, hoge karakteristieke torens met signing, grote overkappingen) tot aan kleine schaal (gitterboxen als tafel en deco). 

 

Oja, niet te vergeten, ik heb het geheel ook nog logistiek gecoördineerd. Denk aan parkeerschema’s, personeel, accreditatieplan, etc.

 

LOUISE V, een georganiseerde creatieveling ;) 

Event design Den Haag
Festival design
Festival ontwerp Den Haag
Festival ontwerp Delft
Festival design
Festival design
Randprogramma design
Festival concept design
Festival concept
Festival ontwerp
bottom of page