top of page

BEHIND THE MASK

RAMONA VERHOEK

- LOUISE V

Ik ben opgeleid als Master Interieur Architect (HKU) en Omgevingspsycholoog (UVA): op menselijke schaal analyseren, beredeneren en ontwerpen is mijn kracht. 

Ik neem tijd om te observeren, met een open blik. Wat gebeurt er nou echt? De mens - ofwel de gebruiker - is voor mij de belangrijkste factor in elk project.

Een creatief proces (van interieur design tot evenementenontwerp) begint met een gegrond verhaal - onderzoekend ontwerpen noemt men dat in smakelijk vakjargon. Elke vierkante centimeter wordt uitgezocht. Inzoomen, uitzoomen, een profiel schetsen van iedere betrokkene en lekker discussiëren. Co-creëren is de mooiste vorm van onderzoekend ontwerpen. 'Maar waarom dan?' is een van mijn meest gestelde vragen, nét niet tot in den treure.

GEORGANISEERDE CREATIEVELING

 

REALISTISCHE DROMER

Interieurarchitect Den Haag

stir it up

Ik doorbreek graag dwarsliggende denkpatronen om met elkaar tot nieuwe creatieve inzichten te komen.

Buiten de standaard omgaan is een van mijn voorkeuren. Er is zoveel mogelijk, dus laten we breed denken.

 

Zolang elke (ontwerp)keuze te relateren is aan het verhaal, ontstaat er een intelligent concept/ontwerp waar de gebruiker zich goed bij voelt en wat er natuurlijk ook nog eens heel fijn en verrassend uit ziet! 

Alles is maatwerk, dus neem vooral contact met me op. Samen ontdekken we wat het beste past. 

ROUW | JONGEREN | STICHTING

Naast mijn werk als interieurarchitect zet ik mij in als (creatief) directeur voor Stichting The Mourning. De stichting zet zich in om rouw bespreekbaar te maken onder jongeren uit (de omgeving van) Den Haag, op een laagdrempelige creatieve manier. Om mijn werk bij de stichting te voeden heb ik de post-HBO Verlieskunde afgerond en volg ik in 2023-2025 de opleiding 'Spiritualiteit en Zingeving' aan de Academie voor Geesteswetenschappen. 

Volgens mij is het samenbrengen van design en rouw broodnodig, om het gesprek los te krijgen over dit beladen onderwerp. Lees meer op de website:

Stichting The Mourning.png

LATEN WE SAMEN WERKEN

bottom of page