BEHIND THE MASK

Ramona Verhoek.

Een georganiseerde creatieveling.

Een realistische dromer. 

Ik ben opgeleid als Master Interieur Architect (HKU) en Omgevingspsycholoog (UVA): op menselijke schaal analyseren, beredeneren en ontwerpen is mijn kracht. 

Ik neem de tijd om te observeren, met een open blik. Wat gebeurt er nou echt? De mens - de gebruiker - is voor mij de belangrijkste factor in elk project.

Een creatief proces bestaat bij mij alleen met een gegrond verhaal - onderzoekend ontwerpen noemt men dat in lekker vakjargon. Elke vierkante centimeter wordt uitgezocht. Inzoomen, uitzoomen, een profiel schetsen van iedere betrokkene en lekker discussiëren. Co-creëren is de mooiste vorm van onderzoekend ontwerpen. 'Maar waarom dan?' is een van mijn meest gestelde vragen, nét niet tot in den treure.

Zodra dat staat, kunnen we gaan spelen :) 

Ik onderbreek graag dwarsliggende denkpatronen om tot nieuwe creatieve inzichten te komen.Buiten de standaard om gaan is een van mijn voorkeuren. 

Er is zoveel mogelijk, dus laten we ook zo breed denken en ontdekken wat het beste past.

 

Zolang alles maar te relateren valt aan het verhaal, ontstaat er een intelligent concept/ontwerp waar de gebruiker zich goed bij zal voelen en wat er ook nog eens heel fijn en verrassend uit ziet! 

LET'S
GO

Om te beginnen kunnen we een keer gaan brainstormen

Een constructieve en inspiratie-volle sessie. Een ontwerptraject kan ook gestart worden met een co-design sessie of een 24-uurs observatie. We gaan vrij van geest alle kanten op, waarna ik een heldere overzichtelijke terugkoppeling zal formuleren met eventuele bijbehorende schetsen en (referentie)beelden. 

We kunnen natuurlijk ook de mogelijkheden bespreken voor een totaal project. Het is maatwerk, dus neem vooral contact met me op. We kunnen samen ontdekken wat het beste past. 

Met alle enthousiasme vertel ik je meer, bakkie doen?